MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów...
fot. Conscious Design/unsplash.com

Co i jak będziemy jeść w 2022 roku? Poznaj trendy smaku i kuchni na Nowy Rok!

Smaki odporności

Pożądamy przekąsek, napojów i potraw z dodatkiem produktów wspomagających odporność, których nie brakuje zwłaszcza wśród przypraw. Na topie wciąż są kurkuma, imbir, papryczki chili i inne ostre dodatki, m.in. musztarda. Wzmacnianie układu immunologicznego to także owoce bogate w witaminę C, czyli głównie jagodowe i cytrusowe, a ponadto napoje fermentowane i wzbogacane probiotycznymi bakteriami. Wciąż w modzie są ponadto owocowe proszki dodawane m.in. do deserów i napojów, a ponadto roślinne wyciągi z ziół, w tym przeciwzapalny kannabidiol (CBD).

Zobacz również

Finał Dni Gminy Postomino. Koncert Maryli Rodowicz. Zdjęcia

Finał Dni Gminy Postomino. Koncert Maryli Rodowicz. Zdjęcia

Zabawa z okazji Dnia Dziecka na Wake Zone Stawiki w Sosnowcu. ZOBACZ ZDJĘCIA

Zabawa z okazji Dnia Dziecka na Wake Zone Stawiki w Sosnowcu. ZOBACZ ZDJĘCIA

Polecamy

Tych chorób boimy się najbardziej. Zobacz, raport, które schorzenia nas przerażają

Tych chorób boimy się najbardziej. Zobacz, raport, które schorzenia nas przerażają

Będziecie zaskoczeni, jakie zabawki zagrażają dzieciom! To nie tylko małe elementy

TYLKO U NAS
Będziecie zaskoczeni, jakie zabawki zagrażają dzieciom! To nie tylko małe elementy

Maturzyści na rynku pracy z długami. Mają do spłacenia 4,6 mln zł!

Maturzyści na rynku pracy z długami. Mają do spłacenia 4,6 mln zł!