4 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o...
fot. materiały prasowe Mlekpol

Domowy mazurek z kremem tahini na Wielkanoc. Sekret smaku tkwi w solonym karmelu. Wypróbuj przepis na obłędny deser

Śmietanka Łaciata 30 procent

Do zrobienia słonego karmelu warto dodać śmietankę o zawartości tłuszczu 30 procent.

Zobacz również

Postaw na zapięcia rowerowe Abus
Materiał informacyjny

Postaw na zapięcia rowerowe Abus

Wyjątkowe odkrycie na Cmentarzu Podgórskim w Krakowie!

Wyjątkowe odkrycie na Cmentarzu Podgórskim w Krakowie!

Polecamy

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego

Domowa oranżada i lemoniada z czarnego bzu. W gorący dzień nie ma nic lepszego