MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zacznij od umycia jagód w zimnej wodzie. Najlepiej nalej...
fot. Katarzyna Puczyńska

Tradycyjne jagodzianki zrobisz bez problemu. Są pyszne i rozpływają się w ustach. Zdradzamy prosty przepis na pyszne i pulchne jagodzianki

Jagodzianki. Krok 1

Zacznij od umycia jagód w zimnej wodzie. Najlepiej nalej wodę do miski, wrzuć jagody i delikatnie poruszaj je rękami. Później wylej wodę i przełóż jagody na sitko.

Zobacz również

„Tego typu prologi się sprawdzają” – mówi Czesław Lang po etapie w Lublinie

„Tego typu prologi się sprawdzają” – mówi Czesław Lang po etapie w Lublinie

Trwa Zielonogórski Festiwal Piwa i Wina. Tłumy w centrum Zielonej Góry

Trwa Zielonogórski Festiwal Piwa i Wina. Tłumy w centrum Zielonej Góry

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

NOWE FAKTY
Ważny składnik dla diabetyków. Może pomóc regulować cukrzycę

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki

Zimą wyjadam tę sałatkę prosto ze słoika. Najlepsza do mięsa zamiast surówki