MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów....
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity mazurek bezowy. Przepis na mazurek wielkanocny, który zachwyca smakiem. Połączenie bezy, migdałów i kawy smakuje obłędnie

Mazurek bezowy z lukrem kawowym. Krok 1

Do przygotowania mazurka potrzebujesz mielonych migdałów. Możesz kupić gotowe lub samodzielnie zmielić całe migdały. Pamiętaj tylko, by je wcześniej sparzyć i zdjąć skórkę.

Zobacz również

Medale Piotra Płoskońskiego w Mistrzostwach Polski w Rzutach Nietypowych. ZDJĘCIA

NOWE
Medale Piotra Płoskońskiego w Mistrzostwach Polski w Rzutach Nietypowych. ZDJĘCIA

Mokoszyńska Majówka w sandomierskim „Rolniku”. Trwa drugi dzień otwartej szkoły FOTO

Mokoszyńska Majówka w sandomierskim „Rolniku”. Trwa drugi dzień otwartej szkoły FOTO

Polecamy

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Bliźnięta nie znoszą nudy i są inteligentne. Zobacz, jakie są zodiakalne Bliźniaki

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach